vochtbestrijding Laakdal

Vochtbestrijding Laakdal

Heeft u last van vochtproblemen en vocht op de muren in uw huis in Laakdal? Laat dan vochtbestrijding uitvoeren door een vochtexpert. Vochtproblemen zijn er in allerlei varianten, denk aan vocht in de muur, een lekkage of schimmel. Het is belangrijk om de juiste diagnose vast te stellen met vochtdetectie en het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Zo weet u zeker dat uw vochtproblemen voorgoed verleden tijd zijn.

U leest op deze pagina alles over vochtbestrijding en de soorten vochtproblemen Benieuwd naar de prijzen van vochtbestrijding in Laakdal? Schakel dan een vochtbestrijding expert in die u helpt bij het bestrijden van vocht. Vraag kosteloos offertes aan via het offerteformulier!

Voordelen van onze service

De service die wij aanbieden heeft een paar aantrekkelijke voordelen. Niet alleen vraagt u gratis en vrijblijvend offertes aan, u komt ook nog eens in contact met vochtexperts uit Laakdal en omgeving. Vergelijk offertes onderling en bespaar op de prijzen!

 • Gratis offertes aanvragen
 • Altijd de beste service door vochtexperts uit regio Laakdal
 • Vergelijken is besparen!

Gratis offertes vergelijken


Vocht in huis?

Vocht in huis is in eerste instantie geen probleem, maar veel vochtproblemen ontstaan door een gebrek aan ventilatie in huis. Een gezin produceert gemiddeld 10 liter vocht met dagelijkse bezigheden als koken, wassen en leven. U herkent vocht in woning aan schimmel en vochtplekken op de muren. Andere gevolgen zijn condens op de ramen, een muffe geur en ongedierte.

Een te hoge luchtvochtigheid is dus ongezond en slecht voor uw woning. Belangrijk is om vocht in huis te bestrijden met vochtbestrijding. Afhankelijk van de oorzaken, is er een geschikte oplossing van vochtbestrijding voor ieder vochtprobleem.

Navigeer op deze pagina naar:Vochtproblemen Laakdal

Als het op vochtproblemen in Laakdal aankomt, zijn er een aantal oorzaken te benoemen. De eerste is opstijgend vocht. Dit ontstaat vaak door een te hoge waterstand van het grondwater en komt via de fundering, kruipruimte en muur uw woning binnen. Een andere oorzaak is doorslaand vocht, wat ontstaat door regeninslag in de muren. Condensatievocht ontstaat door menselijke activiteiten in huis, zoals douchen en koken. In principe is dit geen probleem, mits er wel een goede ventilatie aanwezig is. Tot slot ontstaan vochtproblemen ook door een lekkage, wat vaak een gevolg van een bouwfout of een veroudering van uw huis in Laakdal is.

Vochtdetectie met een vochtmeter

Er bestaan diverse soorten vochtproblemen, deze problemen vereisen een andere aanpak van vochtbestrijding. Belangrijk is om de correcte diagnose vast te stellen. Dit gebeurt met vochtdetectie.

Om het probleem effectief aan te kunnen pakken moet eerst de oorzaak achterhaald worden. Vaak wordt een vochtmeter of calciumcarbide test gebruikt. Tijdens de calciumcarbide test worden boorstalen genomen die in een speciale fles samengevoegd worden met calciumcarbide. Uit de reactie valt af te lezen hoe vochtig de muur is. Laat dit over aan een vochtexpert uit Laakdal. Is de juiste diagnose vastgesteld? Dan is het eenvoudiger om de vochtproblemen te behandelen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

kosten vochtbestrijding

Wat zijn de kosten van vochtbestrijding?

Wat de kosten van vochtbestrijding zijn, is lastig te benoemen omdat dit verschilt per vochtbestrijding methode. Het bestrijden van opstijgend vocht vereist namelijk een andere aanpak dan doorslaand vocht behandelen. Opstijgend vocht bestrijden gebeurt middels injecteren of onderkappen van muren. De kosten hiervoor liggen tussen de €95,- en €150,- per lopende meter. Bij doorslaand vocht zijn impregneren, vochtwerende verf aanbrengen of nieuwe gevelbekleding plaatsen de mogelijkheden. Prijzen variëren tussen de €7,- en €45,- per m². Bekijk onderstaande tabel voor meer prijsinformatie.

PRIJSTABEL: vochtbestrijding prijzen

Vochtbestrijding methode: Bestrijden van: Uitleg vochtprobleem: Gemiddelde prijs*
Injecteren Opstijgend vocht Grondvocht wordt geabsorbeerd door muren €95,- per lopende meter
Onderkappen Opstijgend vocht €100,- tot €150,- per lopende meter
Impregneren Doorslaand vocht Neerslag wordt door poreuze muren opgeslurpt €7,- tot €15,- per m²
Vochtwerende verf Doorslaand vocht €20,- tot €45,- per m²
Nieuwe gevelbekleding Doorslaand vocht Vanaf €30,- per m²
Ventileren Condensatievocht Ontstaat in huis door gebrek aan ventilatie €40,- tot €1.500,-
Bekuiping langs binnen Vochtige kelder Vaak door regeninslag, grondvocht en slecht afvoer €15,- per m²
Bekuiping langs buiten Vochtige kelder €50,- per m²
Drainage Vochtige kelder €3.000,- tot €10.000,- (totaalprijs)
Injecteren keldermuren Vochtige kelder €100,- tot €150,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van de vochtspecialisten uit Laakdal.Besparen op de kosten van vochtbestrijding?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes aanvragenopstijgend vocht Laakdal

Opstijgend vocht Laakdal

Opstijgend vocht is een veelvoorkomend probleem. Met de juiste vorm van vochtbestrijding is een oplossing mogelijk. Opstijgend vocht ontstaat doordat oudere woningen vaak geen waterkering bevatten. Het grondvocht kan dan via de poreuze muren (soort spons) omhoog “klimmen”. Niet alleen resulteert het opstijgend vocht in vochtproblemen, ook het zout dat in het grondwater zit is een ergernis. Het zout blijft achter in de muur wanneer de nattigheid verdampt is. Dit zorgt ervoor dat er weer nieuw grondwater aangetrokken wordt. Hierdoor ontstaat een soort vicieuze cirkel.

U herkent het opstijgend grondvocht aan vochtplekken op de binnenmuren, net boven grondniveau of in de kelder en aan schimmel op de muren en een muffe geur in huis.

Opstijgend vocht behandelen

Opstijgend vocht tegengaan gebeurt met vochtbestrijding. Voor het behandelen van opstijgend vocht zijn er twee methoden geschikt. De vochtspecialist kiest, in overleg met u, welke methode het meest geschikt is. Een manier van vochtkering is de muren injecteren of onderkappen. Lees hieronder meer over deze vormen van vochtbestrijding.

Muren injecteren

De meest gebruikte methode voor het bestrijden van optrekkend vocht is het injecteren van de muur. Hoe gaat injecteren in zijn werk? Een vochtbestrijding specialist boort net boven het grondniveau gaatjes in de muren om de 10 centimeter. Vervolgens vult hij de gaten op met een vochtwerende gel of vloeistof. Deze vloeistof zet uit in het metselwerk en voorkomt dat opstijgend vocht uw huis in Laakdal binnendringt.

Voor het injecteren van de muren liggen de kosten rond de €95,- per lopende meter.

Muren onderkappen

Een andere mogelijkheid is om de muren te onderkappen. Onderkappen is een behoorlijk arbeidsintensieve en ingrijpende klus. Bij onderkappen worden horizontale sleuven in het metselwerk gefreesd. Hierdoor wordt uw huis in Laakdal als het ware opgetild. Er wordt een kunststof vochtkering aangebracht in de vrijgekomen ruimte. Dit zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van optrekkend vocht. Deze methode van vochtbestrijding en vochtkering wordt vooral bij grote renovaties gebruikt.

De kosten voor vochtkering liggen tussen de €100,- en €145,- per lopende meter.

Prijstabel: kosten opstijgend vocht bestrijden

Vochtbestrijding methode Prijzen per lopende meter*
Injecteren €95,-
Onderkappen €100,- tot €145,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Vochtspecialist nodig in Laakdal?

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragendoorslaand vocht Laakdal

Doorslaand vocht Laakdal

Doorslaand vocht is in feite regendoorslag dat via de buitenmuur van uw woning in Laakdal doordringt in de spouw en vervolgens verder doortrekt naar de binnenmuren. Vooral oude, poreuze muren zorgen voor doorslaand vocht. Doorslaand vocht zorgt, met name in de winter bij het bevriezen van het vocht, voor grote beschadigingen aan de muur.

De vochtplekken van doorslaand vocht zijn soms lastig te onderscheiden van opstijgend vocht. Het verschil is echter dat doorslaand vocht altijd en overal kan ontstaan. Gevolgen zijn vochtige muren, vochtplekken, schimmel en verminderde isolatie. Twijfelt u over de oorzaak van het vochtprobleem? Laat een vochtspecialist uit Laakdal ernaar kijken.

Doorslaand vocht bestrijden

Doorslaand vocht is vervelend en kan voor grote problemen zorgen. Er zijn een aantal manieren van vochtbestrijding om de buitenmuren te beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden en deze waterdicht te maken. Een veelvoorkomende methode voor het waterdicht maken van de muren is het impregneren van de muur. Andere oplossingen zijn het aanbrengen van vochtwerende verf op de buitenmuur of het laten plaatsen van nieuwe gevelbekleding.

Muren impregneren

Bij het impregneren van de muur wordt een beschermlaag op de buitenmuur aangebracht, die doorslaand vocht vermijdt of tegengaat. Een vochtexpert zorgt dat het impregneermiddel op de juiste manier aangebracht wordt, zodat het in de poriën van de stenen trekt. Bovendien zorgt het impregneermiddel ervoor dat vuil minder snel op de muur vastzit. Met impregneren zijn uw buitenmuren voor de komende 15 jaar volledig waterdicht.

De kosten voor impregneren liggen tussen de €7,- en €15, per m².

Vochtwerende verf aanbrengen

Een andere manier van vochtbestrijding is het behandelen van de muren met vochtwerende verf. Er bestaan speciale verfsoorten die geschikt zijn om de gevel te beschermen tegen doorslaand vocht. Het is wel belangrijk om van tevoren de buitenmuur te laten reinigen, zodat het effect van de vochtwerende verf beter is. Naast het behandelen van het vochtprobleem, zorgt het ook voor een frisse uitstraling van uw huis in Laakdal.

Voor het aanbrengen van vochtwerende verf begint de startprijs bij €20,- per m².

Nieuwe gevelbekleding

Last van doorslaand vocht en ziet uw buitenmuur er niet meer mooi uit? Dan kunt u ervoor kiezen om voor vochtbestrijding in de vorm van nieuwe gevelbekleding te gaan. Dit is wel een meer ingrijpende klus van het waterdicht maken van de muren dan impregneren of vochtwerende verf aanbrengen, maar het brengt ook voordelen met zich mee. Zo is het eenvoudig te combineren met isoleren van de muren en ziet uw huis er weer volledig als nieuw uit.

Afhankelijk van het type gevelbekleding, is de startprijs €30,- per m².

Prijstabel: wat kost het bestrijden van doorslaand vocht?

Methode Prijs per m²
Impregneren €7,- tot €15,-
Vochtwerende verf aanbrengen €20,- tot €45,-
Nieuwe gevelbekleding plaatsen Vanaf €30,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Vochtproblemen effectief verhelpen?

Kies voor een erkend vochtspecialist. Vergelijk offertes en bespaar.

Offertes ontvangencondensatievocht Laakdal

Condensatievocht Laakdal

Heeft u vochtproblemen in Laakdal door condensatievocht? Condensatievocht ontstaat wanneer er een groot temperatuurverschil aanwezig is tussen de binnen- en buitenkant van een materiaal. Veel mensen denken dat condensatievocht onschuldig is, maar het tegendeel is waar. De binnenmuren nemen steeds meer vocht op, hierdoor ontstaan er vochtproblemen en schimmelvorming. Het is dus essentieel dat u het condensatievocht oplost middels effectieve vochtbestrijding.

Hoge luchtvochtigheid: oorzaak van condensatievocht?

Condensatievocht is vocht dat in uw huis in Laakdal ontstaat door te koken, wassen en leven. Op het moment dat er te weinig natuurlijke ventilatie aanwezig is, stijgt de luchtvochtigheid. Een hoge luchtvochtigheid is niet goed voor uw woning, maar is ook slecht voor uw gezondheid. Condensatie is vocht in de lucht die neerslaat op oppervlakken in woning die koud zijn qua temperatuur, zoals de buitenmuren en de ruiten.

Condensatievocht behandelen: huis ventileren

Om een hoge luchtvochtigheid tegen te gaan en vochtbestrijding in te schakelen, is het belangrijk om genoeg te ventileren. Nu denkt u vast dat dit niet ingewikkeld is en dat af en toe alles openzetten voldoende is. Echter is dit niet helemaal juist. Het is namelijk de kunst om te ventileren met zo min mogelijk warmteverlies. Er zijn twee manieren om te ventileren, dit zijn natuurlijk ventileren en ventileren via een ventilatiesysteem. U leest hieronder meer over deze methoden van vochtbestrijding.

Natuurlijk ventileren

Condensatievocht tegengaan kan door natuurlijk ventileren. Het is relatief simpel, maar vergt wel een grondige aanpak. Het is de bedoeling dat er voldoende verse lucht in huis ventileert, zodat de luchtvochtigheid daalt en de muren weer uitdrogen. Natuurlijk ventileren doet u door schone en frisse lucht van buiten, binnen te laten komen door het openzetten van ramen en deuren. Belangrijk is dus wel om dit structureel te doen, zodat de luchtvochtigheid niet weer te hoog wordt.

Ventileren met een ventilatiesysteem

Een andere manier om een te hoge luchtvochtigheid tegen te gaan, is ventileren met een ventilatiesysteem. Afhankelijk van het type ventilatiesysteem is het mogelijk om zowel op natuurlijke als mechanische wijze uw huis in Laakdal te ventileren. Ventilatiesystemen zijn er in verschillende varianten. Het is mogelijk om een systeem te kopen die zich richt op luchtverplaatsing. Andere systemen zorgen niet alleen voor luchtverplaatsing, maar ook voor het opzuigen van de lucht.Condensatievocht verhelpen?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes aanvragenvochtige kelder Laakdal

Vochtige kelder

Een kelder is vaak een praktische ruimte waar u veel spullen opslaat of bewaard. Wanneer u last heeft van een vochtige kelder en een te hoge luchtvochtigheid in uw woning in Laakdal, is het aan te raden om dit probleem op te lossen en de ruimte droog en waterdicht te (laten) maken.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een vochtige kelder. Denk bijvoorbeeld aan grondwater, scheuren in de vloer, beschadigde muren, regeninslag of een slechte afvoer. Deze problemen zijn eenvoudig te bestrijden, namelijk door de kelder waterdicht te maken.

Kelder waterdicht maken

De kelder is vaak de meest vochtige ruimte in huis met de hoogste luchtvochtigheid. Dit komt omdat de kelder, net als de kruipruimte, gedeeltelijk of volledig onder het grondniveau ligt. Tegenwoordig worden bij nieuwbouwwoningen voldoende maatregelen getroffen om de kelder droog te houden. Er zijn echter ook een aantal dingen die u kunt doen om de kelder van uw bestaande woning droog en waterdicht te houden. Het is bijvoorbeeld een optie om gaten en scheuren te dichten, pleister aan te brengen of de keldervloer te behandelen.

Kelderdichting Laakdal: wat zijn de opties

Het waterdicht maken van uw kelder of kruipruimte in Laakdal is belangrijk, hierdoor heeft u geen last meer van vochtproblemen en zijn schimmel en vochtige muren verleden tijd. Kelderdichting is mogelijk met kelderbekuiping of kelderdrainage. U leest hieronder meer over deze twee methoden.

Kelderbekuiping

De eerste techniek van kelderdichting in de kelder is bekuiping. In principe is kelderbekuiping relatief simpel, want alle muren en de vloer worden ingesmeerd met een waterdichte pasta. Het volgende stappenplan wordt gevolgd bij kelderbekuiping: de muren worden gecontroleerd op scheuren en gaten, de ruimte wordt stofvrij gemaakt en de gaten worden gedicht met cementspecie. Bij het bepleisteren van de muren wordt gebruik gemaakt van een waterdichte pasta.

Hoe hecht de pasta aan de muren?

Vaak wordt eerst een primer aangebracht. Deze primer zorgt voor een goede hechting. Na het behandelen van de muren is het ook mogelijk om de vloer aan te pakken. Voor het egaal afwerken is het mogelijk om polyurethaancoating aan te brengen. De kosten voor bekuiping langs binnen liggen rond de €15,- per m².


Kelderdichting: welke stappen volgt de specialist?


Drainage

Een andere manier van kelderdichting of het droog maken de kruipruimte is drainage. Bij kelderdichting in de vorm van kelderdrainage wordt een zogeheten noppenmembraam met kanaaltjes tegen de muren en de vloer in de kelder geplaatst. Op het moment dat er water in de kelder loopt, komt het in de kanaaltjes terecht, die het afvoeren naar een verzamelput. Het wordt uit de put weggepompt naar het riool. Bij deze methode van kelderdichting is uw kelder wel nog steeds vochtig, maar heeft u geen last meer van stilstaand water of andere vochtproblemen. Voor drainage ligt de totaalprijs tussen de €3.000,- en €10.000,-.

Prijstabel: kosten kelderdichting

Methode kelder waterdicht maken Gemiddelde prijzen per m²*
Bekuiping langs binnen €15,-
Bekuiping langs buiten €50,-
Drainage €3.000,- tot €10.000,- (totaalprijs)
Injecteren van keldermuren €100,- tot €150,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Last van een vochtige kelder of kruipruimte in Laakdal?

Een vochtexpert zorgt voor het waterdicht maken van de ruimte!

Gratis offertes aanvragenschimmel bestrijden Laakdal

Schimmelvorming in huis

Schimmelvorming in huis wordt altijd veroorzaakt door een teveel aan vocht, aangezien schimmel alleen ontwikkelt in vochtige omstandigheden. Duikt er schimmel op in uw huis in Laakdal? Dan heeft u vrij zeker ook vochtproblemen. Schimmel wordt verspreid door minuscule schimmelsporen die overal aanwezig zijn. Deze sporen zweven in de lucht en komen via een open raam of deur ook in woningen terecht. Overal in de woning waar het langdurig vochtig is, kunnen schimmels ontstaan.

Een aantal oorzaken van schimmelvorming zijn condensatievocht, doorslaand vocht of opstijgend vocht. Om schimmel te verwijderen zijn er diverse oplossingen mogelijk.

Schimmel bestrijden Laakdal

Wilt u definitief verlost van zijn de schimmel in uw huis in Laakdal en de schimmel verwijderen? Dan is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen met vochtdetectie. Welke methode van verwijderen er gebruikt wordt, is afhankelijk van het type vochtprobleem. Ten eerste kunt u zorgen voor een betere ventilatie in uw huis, ofwel door natuurlijk ventileren of door het aanbrengen van een ventilatiesysteem.

Heeft u schimmel door doorslaand vocht?

Dan moet vaak de gevel hersteld worden. Dit kan door de muur te impregneren met waterafstotend middel. Is opstijgend vocht de oorzaak van schimmels en ongedierte? Laat dan de muren injecteren of onderkappen. Bij onderkappen wordt een waterdichte laag tussen de fundering en de gevel geplaatst, dit wordt ook wel vochtkering genoemd.

Lekkage Laakdal

Bij lekkage denken we vaak aan een waterleiding waar het water letterlijk uit spuit. Toch hebben onze vochtbestrijding specialisten uit Laakdal dagelijks te maken met kleine lekkages die maandenlang onopgemerkt bleven.

Ziet u vochtplekken, schimmels of andere signalen van een lek?

Neem dan meteen contact met ons op en voorkom ernstige schade. De vertakkingspunten van de waterleiding zijn bijvoorbeeld lekkagegevoelig. Veroudering van leidingwerk zorgt vaak voor een lekkage in de kelder of kruipruimte. Hetzelfde geldt bij de leidingen van het verwarmingssysteem die door de muur of vloer lopen. Om te voorkomen dat uw alles opengebroken moet worden, is het van belang dat u een vakman inschakelt die de exacte locatie van de lekkage achterhaalt en de vochtproblemen oplost.

Lekdetectie

Het snel en adequaat opsporen van een lekkage is erg belangrijk. Veel lekkages zijn echter met het blote oog niet waarneembaar. De vochtbestrijding specialist uit Laakdal beschikt over professionele lekdetectie apparatuur en jarenlange ervaring.

Er bestaan diverse methodes waarmee men de lekdetectie uitvoert.

Denk bijvoorbeeld aan een vochtmeter, infraroodcamera, traceergas en endoscopie. Merkt u dat er drukverlies is in uw verwarmingstoestel of constateert u vochtplekken in uw woning? Dan is het verstandig om een vochtbestrijding- en kelderdichting specialist in te schakelen, zodat u verdere vochtproblemen voorkomt. Gaat het om een groot lek? Sluit dan meteen de hoofdkraan af. Via lekdetectie wordt ieder lek opgespoord.Last van een vochtige muur of vloer?

Laat de oorzaak van het vochtprobleem achterhalen met een vochtdetectie. Gratis offertes!

Offertes ontvangenbouwdroger voor bouwvocht

Last van bouwvocht in huis: de oplossing

Tijdens het bouwen of verbouwen van uw huis in Laakdal gebruikt men een hoop bouwmaterialen die zijn vermengd met water. Tijdens het uitharden resulteert al dit water in vochtproblemen.

Bouwvocht herkent u door loskomend pleisterwerk, schimmel en vochtige constructiedelen. Daarnaast is het mogelijk dat er een muffe lucht in huis hangt. Met name tijdens het storten van beton, chapewerken en stucwerken ontstaat er veel bouwvocht. Het is van belang dat u voldoende aandacht aan deze vochtproblemen geeft en zo schade aan uw woning voorkomt. Een nieuwbouwwoning in Laakdal bevat, na de bouw, zo’n 4000 liter water. Om dit overtollige vocht te verwijderen is natuurlijk drogen of het inzetten van een bouwdroger de oplossing.

Bouwdroger of natuurlijke uitdroging?

Bouwvocht verwijderen kan met een bouwdroger of door natuurlijke uitdroging. Een bouwdroger is een machine die de vochtige lucht opneemt uit de ruimte. Deze vochtige lucht wordt in de vorm van water opgevangen in een opvangbak. Met een bouwdroger kan de volledige uitdroging van uw huis in Laakdal teruggebracht worden naar enkele weken. Het gebruik van dit apparaat is ook goed te combineren met natuurlijke uitdroging tijdens de droge dagen.

Tip: als het kouder is dan 12 graden is het van belang dat u gebruik maakt van een dergelijke droger met warmtepomp. Overweegt u natuurlijke uitdroging? Houd er dan rekening mee dat het maar liefst 18 maanden kan duren.

vochtbestrijding premie Laakdal

Verbeteringspremie of renovatiepremie mogelijk?

Wilt u besparen op de kosten van vochtbestrijding en kelderdichting? Controleer dan op de officiële website van Vlaanderen of u gebruik kunt maken van een premie. Een verbeteringspremie (Vlaanderen.be) wordt toegekend als er verbeteringswerkzaamheden aan de woning uitgevoerd worden of als de woning verbouwd wordt om overbewoning te verhelpen.

Er zitten echter wel aantal voorwaarden aan gebruik van de premie.

Zo mag uw inkomen bijvoorbeeld maximaal €30.060 bedragen en moet uw huis in Laakdal minstens 25 jaar oud zijn. U ontvangt €750,- bij het behandelen van opstijgend muurvocht. Daarnaast ontvangt u €1.500,- bij eventuele gevelwerken. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van de voegen, of het impregneren van de gevel. Bekijk op Vlaanderen.be of de renovatiepremie ook een optie is.

Vocht in huis voorkomen

Als u vocht in uw huis in Laakdal wilt voorkomen, is het zaak dat u uw woning regelmatig lucht en zorgt voor voldoende ventilatie. Helemaal in ruimtes zoals een badkamer blijft veel damp hangen. Het is aan te raden om permanent een raam open te hebben of een afzuiginstallatie te plaatsen. Daarnaast is het aanbrengen van isolatie ook een goede tip.

Zet bovendien tijdens het koken de afzuigkap aan en maak de badkamer na het douchen droog. Daarbij is het mogelijk om een luchtontvochtiger aan te schaffen. Dit apparaat zorgt dat vocht uit waterdamp opgevangen wordt en in een andere ruimte, waar juist een droge lucht hangt, de damp uitgestoten wordt.
Wat zeggen onze klanten

vochtproblemen“Wij hadden veel last van vocht in ons pand in Laakdal. Dit uitte zich voornamelijk in de kelder en enkele vochtplekken op de muur. Door vrienden werd deze website aangeraden omdat je snel meerdere offertes krijgt van bedrijven uit de buurt. Handig om offertes te vergelijken.”
Clemens de Wit, Kortrijkdoorslaand vocht Laakdal“Onze gevel had te lijden van doorslaand vocht omdat deze door de jaren heen poreus was geworden. Ik kwam erachter omdat het muf in huis begon te ruiken en er schimmel aan de onderkant van de binnenkant gevelmuur zat. De muren zijn hersteld en geïmpregneerd. Probleem opgelost!”
Margaret Klein, Vilvoordevochtspecialist Laakdal

Vochtproblemen oplossen? Ervaren vochtspecialist Laakdal

Wilt u de vochtproblemen in uw woonhuis oplossen? Schakel dan een vochtbestrijding specialist in die gespecialiseerd is in het bestrijden van het vocht. Met de hulp van een professional voorkomt u problemen en mankementen aan uw woning, die het gevolg zijn van de vochtproblemen. De vochtbestrijder heeft bovendien de juiste kennis om u te informeren over de werkwijze van vochtbestrijding en biedt hij oplossingen om vochtproblemen te voorkomen. U bespaart ook geld als u vochtbestrijding laat uitvoeren, omdat uw stookkosten lager zijn. Kortom, een ervaren vochtbestrijder inschakelen levert u alleen maar voordelen op. De specialist heeft:

 • De juiste kennis en ervaring
 • Informatie over vochtproblemen voorkomen
 • Een professionele oplossing

Besparen op prijzen van vochtbestrijding? Offertes vergelijken!

Heeft u last van vochtproblemen, vochtige muren of schimmel in uw huis in Laakdal? Dan is het hoog tijd om dit op te lossen met vochtbestrijding. Er zijn diverse manieren van vochtbestrijding, afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Bij opstijgend vocht wordt bijvoorbeeld een vochtkering aangebracht en bij doorslaand vocht wordt de muur geïmpregneerd.

Bent u benieuwd naar de kosten van vochtbestrijding en het waterdicht maken van een vochtige kelder? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van schimmel? Direct in contact komen met een vochtspecialist uit Laakdal? Vraag dan kosteloos offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt van meerdere vochtbestrijders een offerte op maat. Vergelijk de prijsopgaven onderling en bespaar op de kosten!Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!


Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 312 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes89%

  • Prijzen91%

  • Snelheid81%

  • Algemene beoordeling87%