vochtbestrijding Berlare

Vochtbestrijding Berlare

Wanneer u last heeft van vochtproblemen in uw huis in Berlare, is dit op te lossen met vochtbestrijding. Afhankelijk van de oorzaak van het vochtprobleem, zijn er diverse methoden om het vocht te bestrijden. De juiste diagnose wordt vastgesteld door middel van vochtdetectie met een vochtmeter. Of u nu last heeft van vochtige muren, een lekkage of schimmelplekken. Enkele methoden zijn het injecteren van de muren, de kelder waterdicht maken of ventileren van uw woning.

U leest op deze pagina alles over vochtbestrijding, welke soorten vochtproblemen er zijn en wat de oplossingen zijn en welke kosten hieraan vast zitten. Direct in contact komen met een vochtspecialist uit Berlare? Vraag dan via het offerteformulier geheel vrijblijvend offertes aan.

Voordelen van onze service

Er zitten een aantal voordelen aan onze service. Zo komt u altijd in contact met vochtbestrijding specialisten uit Berlare en omgeving en is het aanvragen van offertes gratis. Door onderling de prijsopgaven te vergelijken, bespaart u op de kosten!

 • Vochtbestrijding specialisten uit Berlare en omgeving
 • Kosteloos offertes aanvragen via het offerteformulier
 • Bespaar op de kosten door te vergelijken!

Gratis offertes vergelijken


Vocht in huis?

In ieder huis is vocht aanwezig. Gemiddeld genomen produceert een gezin zo’n 10 liter vocht per dag, alleen al met dagelijks bezigheden.

Een te hoge luchtvochtigheid ontstaat door te weinig ventileren, wat resulteert in vochtproblemen. Vocht in uw woning in Berlare ziet u aan vochtplekken op de muren, ongedierte, condens op de ramen en een bedompte geur. Bij vochtproblemen is het verstandig om dit grondig aan te pakken met vochtbestrijding. Voor elk vochtprobleem is een goede oplossing.

Navigeer op deze pagina naar:Vochtproblemen Berlare

Vochtproblemen worden door diverse punten veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan een hoge waterstand van het grondwater waardoor opstijgend vocht omhoogtrekt en via de kruipruimte de woning binnenkomt. Zijn de muren poreus en valt er veel neerslag? Dan is de kans groot dat u last heeft van doorslaand vocht. Andere oorzaken zijn condensatievocht, dat ontstaat door menselijke activiteiten zoals wassen, koken en douchen of een lekkage, wat in veel gevallen duidt op een verouderde woning of een bouwfout.

Vochtdetectie met een vochtmeter

Het bestrijden van vochtproblemen zoals vochtige muren is afhankelijk van wat voor soort vochtprobleem het is. Belangrijk is om eerst een juiste diagnose te stellen, bijvoorbeeld met behulp van vochtdetectie. Vochtdetectie laat met een infraroodcamera of vochtmeter namelijk zien waar de oorzaak ligt. Als de aanleiding van het vochtprobleem bekend is, is het eenvoudiger om het probleem op een geschikte wijze te behandelen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

prijzen van vochtbestrijding

Wat zijn de kosten van vochtbestrijding?

Wat vochtbestrijding kost, is vooral afhankelijk van de methode die ingezet wordt om het vocht te bestrijden. Het behandelen van condensatievocht gaat namelijk op een andere manier dan opstijgend vocht of doorslaand vocht bestrijden. De kosten voor het bestrijden van doorslaand vocht liggen tussen de €7,- en €45,- per m². Last van opstijgend vocht? Laat dan de muren injecteren of onderkappen. Gemiddelde prijs is €100,- per lopende meter. In de tabel hieronder vindt u meer informatie over de vochtbestrijding methodes en de kosten ervan.

PRIJSTABEL: vochtbestrijding prijzen

Vochtbestrijding methode: Bestrijden van: Uitleg vochtprobleem: Gemiddelde prijs*
Injecteren Opstijgend vocht Grondvocht wordt geabsorbeerd door muren €95,- per lopende meter
Onderkappen Opstijgend vocht €100,- tot €150,- per lopende meter
Impregneren Doorslaand vocht Neerslag wordt door poreuze muren opgeslurpt €7,- tot €15,- per m²
Vochtwerende verf Doorslaand vocht €20,- tot €45,- per m²
Nieuwe gevelbekleding Doorslaand vocht Vanaf €30,- per m²
Ventileren Condensatievocht Ontstaat in huis door gebrek aan ventilatie €40,- tot €1.500,-
Bekuiping langs binnen Vochtige kelder Vaak door regeninslag, grondvocht en slecht afvoer €15,- per m²
Bekuiping langs buiten Vochtige kelder €50,- per m²
Drainage Vochtige kelder €3.000,- tot €10.000,- (totaalprijs)
Injecteren keldermuren Vochtige kelder €100,- tot €150,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van de vochtspecialisten uit Berlare.Benieuwd naar de exacte prijzen vochtbestrijding?

Via het offerteformulier vraagt u gratis en vrijblijvend offertes aan!

Gratis offertes aanvragenopstijgend vocht Berlare

Opstijgend vocht Berlare

Opstijgend vocht is een van de meest voorkomende vochtproblemen in huizen in Berlare. Mits de oorzaak geconstateerd is, kan de vochtspecialist het met een correcte aanpak volledig verwijderen. Vochtige muren ontstaan vaak in oudere huizen, waar geen waterkering ter hoogte van het grondniveau aanwezig is.

Hierdoor absorberen de wanden het grondwater, wat kan leiden tot aantasting of schade aan de constructie. Opstijgend vocht is zowel op binnenmuren als op de buitenmuur zichtbaar. U herkent opstijgend vocht aan vochtplekken die op de muur of in de kelder verschijnen of aan de muffe geur. Lees op deze pagina meer over opstijgend vocht.

Opstijgend vocht behandelen

Om opstijgend vocht te behandelen is eerst de correcte vochtdiagnose belangrijk. Vervolgens kijkt de vochtexpert welke methode geschikt is. in veel gevallen wordt er gekozen voor het injecteren van de muren. Een andere, meer ingrijpende mogelijkheid, is het onderkappen van de muren. U leest hieronder meer informatie over deze methoden van vochtbestrijding.

Muren injecteren

Het injecteren van muren is een methode die het meest gebruikt wordt, dit komt omdat het een relatief eenvoudige methode is. Hoe werkt het? Er worden gaten in de muur geboord, net boven grondniveau, met een afstand van 10 tot 12 centimeter. De gaten worden gevuld met een vochtwerende vloeistof of gel, die uitzet in het metselwerk en voorkomt dat vocht via de kruipruimte en kelder omhoogkomt.

De prijzen voor injecteren liggen rond de €95,- per lopende meter.

Muren onderkappen

Muren onderkappen is ook een optie. Hierbij worden horizontale sleuven in het metselwerk van uw woning in Berlare gefreesd. Dit zorgt ervoor dat uw huis een soort opgetild wordt. Er komt een ruimte vrij, waarin een kunststof vochtkering aangebracht wordt. Hierdoor is opstijgend vocht voorgoed verleden tijd. Omdat het onderkappen van muren een behoorlijk ingrijpende klus is, wordt dit vaak alleen toegepast bij een grote renovatie.

De gemiddelde prijs voor onderkappen en het aanbrengen van een vochtkering ligt tussen de €100,- en €145,- per lopende meter.

Prijstabel: kosten opstijgend vocht bestrijden

Vochtbestrijding methode Prijzen per lopende meter*
Injecteren €95,-
Onderkappen €100,- tot €145,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Wilt u vochtproblemen bestrijden?

Laat de vochtproblemen bestrijden door een erkend vochtspecialist uit Berlare.

Gratis offertes aanvragendoorslaand vocht Berlare

Doorslaand vocht Berlare

Doorslaand vocht ontstaat vaak als gevolg van slijtage door regenval, maar het kan ook komen door een lekkende dakgoot of een constructiefout. Door slijtage wordt het gevelmateriaal poreus en houden de muren het water niet meer tegen. De buitenmuur vertoont dan (vooral hoog op de muur) vochtplekken, die na verloop van tijd zelfs op de binnenmuur zichtbaar zijn.

Doorslaand vocht is uitermate slecht voor de constructie van uw woning.

Wanneer het vriest buiten, bevriest het water in de wanden. Dit leidt tot barsten en scheuren die zelfs de vochtproblemen kunnen verergeren. Vocht in huis veroorzaakt onder andere beschadigde wanden, schimmelvorming en is slecht voor uw gezondheid. Neem bij vochtproblemen een specialist onder de arm uit Berlare, die met vochtbestrijding het vochtprobleem voor u oplost.

Doorslaand vocht bestrijden

Heeft u last van doorslaand vocht in uw huis? Dan zijn er een aantal methoden van vochtbestrijding die u kunt toepassen om de buitenmuren te beschermen tegen weersinvloeden. Een veelgebruikte manier is het waterdicht maken van de muren door te impregneren. Ook is het mogelijk om vochtwerende verf of nieuwe gevelbekleding aan te laten brengen. U leest hieronder meer over deze methoden van vochtbestrijding.

Muren impregneren

Het impregneren van uw muren is een efficiënte manier van vochtbestrijding en heet ook wel hydrofoberen. Uw muur impregneren is niet alleen een preventieve maatregel, maar is ook een oplossing als u al met vochtproblemen kampt. Zaak is wel dat de muur van tevoren schoon is gemaakt en eventuele broze voegen zijn hersteld door een expert.

Bij impregneren is het van belang dat de buitenmuur waterdicht wordt gemaakt. Dit doet de vochtbestrijding specialist door een waterafstotend middel aan te brengen op de gevel, zodat er geen water meer in de muur terechtkomt. Met impregneren blijft uw buitenmuur minimaal 15 jaar waterdicht. Uw woning in Berlare blijft niet alleen goed van de buitenkant, ook de vochtproblemen verdwijnen.

Vochtwerende verf aanbrengen

Er zijn speciale soorten verf op de markt die vochtwerend zijn en zorgen dat de buitenmuur waterdicht wordt. Kiest u voor het aanbrengen van vochtwerende verf als vochtbestrijding methode? Dan is het wel van belang dat de buitenmuur eerst gereinigd wordt, zodat de verf beter hecht. Naast het bestrijden van het vochtprobleem, geeft het uw woning in Berlare ook een fris uiterlijk.

Voor vochtwerende verf betaalt u gemiddeld €30,- tot €45,- per m².

Nieuwe gevelbekleding

Een wat meer ingrijpendere vorm van vochtbestrijding bij doorslaand vocht is het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding. Hierdoor krijgt uw huis in Berlare een nieuwe uitstraling en bestrijdt u het vochtprobleem. Het is slim om deze vorm van vochtbestrijding te combineren met muurisolatie. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Afhankelijk van wat voor materiaal u kiest, ligt de startprijs van nieuwe gevelbekleding bij €30,- per m².

Prijstabel: wat kost het bestrijden van doorslaand vocht?

Methode Prijs per m²
Impregneren €7,- tot €15,-
Vochtwerende verf aanbrengen €20,- tot €45,-
Nieuwe gevelbekleding plaatsen Vanaf €30,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Zoekt u een vakman voor vochtbestrijding?

Vergelijk prijsopgaven en kies zelf de vochtexpert met de beste deal!

Offertes ontvangencondensatievocht Berlare

Condensatievocht Berlare

Condensatievocht ontstaat door een hoge luchtvochtigheid en een tekort aan ventilatie. Het is vocht dat in uw woonhuis aanwezig is door te leven. Wanneer condens onvoldoende de mogelijkheid heeft om uw woning in Berlare te verlaten, zal dit afzetten op de muren. Dit is zowel schadelijk voor uw pand, als voor uw gezondheid.

Condensatie komt vaak voor in ruimtes waar de luchtvochtigheid al hoog is door de activiteiten die er plaatsvinden, zoals in de badkamer, het washok en de keuken. Vaak denkt men dat condensatievocht geen kwaad kan, maar dit is niet waar. Doordat de muur steeds meer vocht opneemt, ontstaan er schimmels. Het is dus van belang om condensatievocht op te lossen met vochtbestrijding.

Hoge luchtvochtigheid: oorzaak van condensatievocht?

De grootste oorzaak van condensatievocht in huis is door te weinig ventilatie. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid en ontstaan er vochtproblemen. Condensatie is vocht in de lucht, die neerkomt op koude oppervlakken zoals ramen de buitenmuur. Het ontstaat bij koken en douchen en zelfs door te ademen. Een te hoge luchtvochtigheid is ongezond en tast uw woning aan. De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%.

Condensatievocht behandelen: huis ventileren

Te hoge luchtvochtigheid resulteert vaak in vochtproblemen zoals vochtplekken en schimmel op de muren. Om de luchtvochtigheid naar beneden te halen is ventileren heel belangrijk. De kunst bij ventileren is om zo veel mogelijk frisse lucht in uw woning te krijgen, zonder dat er veel warme lucht verloren gaat. Ventileren kan op twee manieren, namelijk natuurlijk en via een ventilatiesysteem.

Natuurlijk ventileren

Natuurlijk ventileren is de goedkoopste en misschien wel de meest eenvoudige optie. Belangrijk is om structureel en grondig te werk te gaan. Bij natuurlijk ventileren moet er voldoende verse lucht in huis komen, zodat de luchtvochtigheid naar beneden gaat. Een lagere luchtvochtigheid zorgt voor uitdroging van de muren en dus voor het verwijderen van schimmel. Zet ramen en deuren open, zodat de verse lucht naar binnen kan.

Ventileren met een ventilatiesysteem

Het is ook een optie om te ventileren met een ventilatiesysteem en op deze manier de te hoge luchtvochtigheid in uw huis in Berlare tegen te gaan. Er zijn diverse ventilatiesystemen verkrijgbaar. Sommige systemen zorgen voor zowel natuurlijke als mechanische ventilatie. Andere varianten verplaatsen niet alleen de lucht, maar zorgen ook dat de onzuivere lucht opgezogen wordt.Last van vocht in huis?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes aanvragenvochtige kelder Berlare

Vochtige kelder

Een vochtige kelder is vervelend en veroorzaakt een ongezond leefklimaat. Bovendien wordt het pand aangetast door het vocht, wat kan leiden tot ongedierte én tot een waardedaling van uw woongelegenheid in Berlare.

Er zijn diverse mogelijke oorzaken die een vochtige kelder creëren, zoals condensatievocht, slechte drainage, een lekkende waterleiding of grondwater. Maar ook scheuren en beschadigingen aan muren veroorzaken een vochtige kelder en opstijgend vocht.

In principe zijn bovengenoemde problemen gemakkelijk te bestrijden, door kelderdichting of aanleg van drainage. Deze methodes voor vochtbestrijding zijn geen garantie voor een kelder zonder vocht. Een kelder heeft sowieso een hoge luchtvochtigheid, omdat de plek zich onder het huis bevindt.

Kelder waterdicht maken

Omdat een kelder en kruipruimte zich grotendeels, of helemaal onder de grond bevinden, is het logisch dat het hier heel vochtig is en de luchtvochtigheid hoog is. Bij nieuwbouwwoningen wordt tegenwoordig alles gedaan om de kelder droog te houden. Woont u echter in een bestaand huis, dan is de kans op vochtproblemen die ontstaan in de kelder, aanwezig. Het waterdicht maken van de kelder kan op verschillende manieren. Waterdicht maken wordt ook wel kelderdichting genoemd.

Kelderdichting Berlare: wat zijn de opties

Om vochtproblemen tegen te gaan is vochtbestrijding noodzakelijk. Heeft u een vochtige kelder of kruipruimte? Dan is kelderdichting de oplossing. Er zijn twee methoden voor kelderdichting, dit zijn kelderbekuiping en drainage. Welke methode u kiest, is afhankelijk van uw woning, de kelder in uw woning en wat voor wensen u heeft.

Kelderbekuiping

Bij kelderbekuiping worden de binnenmuren en vloer met een waterdichte pasta ingesmeerd. U laat dit het beste doen door een vochtspecialist uit Berlare. Hij gaat als volgt te werk: controleren van muren, scheuren en gaten dichten en de ruimte stofvrij maken. Vervolgens wordt een primer aangebracht en daarna wordt een waterdichte pasta gebruikt voor het bepleisteren van de muren. Als de muren gedaan zijn, is het ook mogelijk om de vloer te laten bekuipen.

Voor kelderbekuiping langs binnen liggen de kosten rond de €15,- per m².

Gaat u voor kelderbekuiping langs buiten? Houdt dan rekening met prijzen rond de €50,- per m².


Kelderdichting: welke stappen volgt de specialist?


Drainage

Drainage is het afvoeren van overtollig water. Bij deze vorm van kelderdichting wordt een noppenmembraam met kanaaltjes op de vloer en tegen de muren van de kelder of kruipruimte geplaatst. Loopt er water de kelder in? Dan vangen de kanaaltjes het op en voeren het af naar een put. Het water wordt uit de put weggepompt naar het riool. Deze vorm van kelderdichting zorgt niet voor een volledig droge kelder, maar voorkomt wel vochtproblemen.

U betaalt voor drainage gemiddeld €3.000,- tot €10.000,-.

Prijstabel: kosten kelderdichting

Methode kelder waterdicht maken Gemiddelde prijzen per m²*
Bekuiping langs binnen €15,-
Bekuiping langs buiten €50,-
Drainage €3.000,- tot €10.000,- (totaalprijs)
Injecteren van keldermuren €100,- tot €150,-

*Let op: de prijzen in de tabel zijn gemiddeld en verschillen per vochtbestrijdingsspecialist. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.Last van een vochtige kelder in Berlare?

Een vochtexpert zorgt voor het waterdicht maken van de ruimte!

Gratis offertes aanvragenschimmel in huis

Schimmelvorming in huis

Als u last heeft van schimmelvorming in uw huis in Berlare, is dit vaak te wijten aan een teveel aan vocht. Schimmel ontstaan namelijk alleen bij vochtige omstandigheden. Mogelijk heeft u ook vochtproblemen als u constateert dat er schimmel aanwezig is. Schimmel wordt door minuscule schimmelsporen verspreid die overal in de natuur aanwezig zijn en via een open raam of deur in uw huis terechtkomen.

In ruimtes waar het erg vochtig is, zoals de douche, badkamer of wasruimte, is de kans groter dat er schimmel ontstaat. Schimmel wordt veroorzaakt zijn opstijgend vocht, doorslaand vocht en condens. Voor het verwijderen van schimmel zijn diverse oplossingen.

Schimmel bestrijden Berlare

Heeft u last van schimmel in uw huis in Berlare? Dan is de oorzaak hiervan waarschijnlijk een teveel aan vocht. Het is dan belangrijk om eerst het vochtprobleem te bestrijden, alvorens de schimmelvorming aan te pakken. Wanneer de oorzaak doorslaand vocht is, kunt u de gevel laten impregneren met een impregneermiddel. Zo worden de wanden waterdicht gemaakt. Veroorzaakt opstijgend vocht de schimmel? Dan is het injecteren van de gevel of onderkappen een oplossing.

Tot slot is het van belang om vochtige ruimtes, zoals keuken en badkamer, goed te ventileren en te luchten. U kunt ook kiezen om een mechanisch ventilatiesysteem aan te leggen. Schakel hiervoor een ervaren vakman in uit Berlare.

Lekkage Berlare

Vochtplekken en schimmels ontstaan niet alleen door slechte ventilatie of een broze gevel, maar ook door lekkage. Bij een lekkage denkt men aan een kapotte waterleiding. Echter ontstaan lekkages ook door invloeden van buitenaf, zoals heftige regenval, vocht in de kelder of door achterstallig onderhoud.

Vaak komt er bij een lek een grote hoeveelheid water vrij, dat zich verspreid in de structuur van uw woongelegenheid. Afhankelijk van de plaats van de lekkage raken uw wanden en isolatiematerialen verzadigd met water. Het gevolg hiervan is dus dat er vocht en schimmel ontstaan op uw vloer, plafond of muur. Constateert u vochtplekken door een lek? Neem dan contact op met een vochtbestrijding specialist en voorkom hevige schade aan uw huis in Berlare.

Lekdetectie

Een lek is een vervelend vochtprobleem en merkt u vaak pas op als het al schade heeft aangericht aan uw vloer, wanden of plafonds in uw huis in Berlare. In het geval van waterschade, opstijgend vocht of een hoge waterfactuur is het aan te raden om zo snel mogelijk een lekdetectie uit te laten voeren door een vakman uit Berlare.

De vochtbestrijder spoort het lek op met speciale apparatuur.

Een lekdetectie uitvoeren kan met verschillende methodes zoals een infraroodcamera, vochtmeter of via een druktest. Bent u benieuwd naar de prijs van een lekdetectie? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en neem een expert onder de arm die u helpt bij het vinden van het lek.Besparen op de kosten van de vochtbestrijder?

Ontvang via het offerteformulier gratis en vrijblijvend offertes. Vergelijk en bespaar.

Offertes ontvangenbouwvocht Berlare

Last van bouwvocht in huis: de oplossing

Bouwvocht ontstaat bij het verbouwen van een huis. Een nieuwbouwwoning kan zo’n 4000 liter bouwvocht bevatten.

De meest voorkomende werken waar bouwvocht ontstaat, zijn chapewerken, betonstorten en stucwerken. Hierbij gebruikt de aannemer veel materialen die vermengd zijn met water. Op het moment dat uw woning in Berlare in het uithardingsproces komt, zoekt het aanwezige vocht zich een weg naar buiten. Dit kan zorgen voor hoge luchtvochtigheid, met diverse vochtproblemen als gevolg. Bouwvocht kan de isolatie aantasten, hout doen uitzetten en de materialen verzwakken. Voordat u het bouwvocht laat verwijderen, is het aan te raden met een vochtmeter het vochtgehalte te meten.

Bouwdroger of natuurlijke uitdroging?

Wanneer u geconfronteerd wordt met bouwvocht in uw woning in Berlare, zijn er 2 manieren om dit te verwijderen. Namelijk door het gebruik van een bouwdroger of door natuurlijke uitdroging. Natuurlijke uitdroging is gratis, maar heeft u volledig zelf in de hand en kost ruim 18 maanden. Bij natuurlijk uitdrogen is het van belang om zoveel mogelijk de ramen en deuren open te zetten.

Wilt u een snelle manier om bouwvocht te verwijderen? Dan is een bouwdroger de oplossing. Dit apparaat is ontwikkeld om vochtige lucht uit de ruimte op te nemen en te herleiden tot water, dat terechtkomt in een opvangbank. De droogtijd bij het gebruik van een bouwdroger bedraagt slechts enkele weken.

vochtbestrijding premies Berlare

Verbeteringspremie of renovatiepremie mogelijk?

Als u wilt besparen op de prijs van vochtbestrijding, dan kijkt u op de vlaanderen.be of u in aanmerking komt voor de verbeteringspremie. Wanneer er diverse verbeteringswerkzaamheden aan uw woning in Berlare uitgevoerd worden of als uw huis verbouwd wordt om overbewoning te verhelpen, wordt de verbeteringspremie toegekend.

Wilt u in aanmerking komen voor de renovatiepremie, dan moet u voldoen aan bepaalde eisen. Zo moet u voor minimaal €2.500,- aan facturen voorleggen en dienen de renovatiewerken te vallen in één van de vier categorieën. Voor meer informatie over de renovatiepremie, verwijzen wij u door naar vlaanderen.be.

Vocht in huis voorkomen

Een gemiddeld huishouden produceert zo’n 10 tot 15 liter water per dag. Vocht in een pand is in principe normaal, maar het is ongezond als het teveel aanwezig is. Een vochtoverschot leidt vaak tot opstijgend vocht, vochtvlekken en muffe geuren.

De juiste luchtvochtigheid is dus belangrijk. Dit doet u door genoeg te luchten en te ventileren. Zorg altijd dat u tijdens het koken de dampkap aan heeft en dat de ventilatieroosters in de badkamer openstaan tijdens het douchen. Naast luchten kunt u ook een luchtontvochtiger aanschaffen. Dit apparaat vangt de waterdamp op en stoot het in een andere ruimte uit. Een dergelijk apparaat helpt vocht te voorkomen, maar lost geen vochtproblemen op die ontstaan door opstijgend of doorslaand vocht.
Wat zeggen onze klanten

vochtproblemen“Wij hadden veel last van vocht in ons pand in Berlare. Dit uitte zich voornamelijk in de kelder en enkele vochtplekken op de muur. Door vrienden werd deze website aangeraden omdat je snel meerdere offertes krijgt van bedrijven uit de buurt. Handig om offertes te vergelijken.”
Clemens de Wit, Kortrijkdoorslaand vocht Berlare“Onze gevel had te lijden van doorslaand vocht omdat deze door de jaren heen poreus was geworden. Ik kwam erachter omdat het muf in huis begon te ruiken en er schimmel aan de onderkant van de binnenkant gevelmuur zat. De muren zijn hersteld en geïmpregneerd. Probleem opgelost!”
Margaret Klein, Vilvoordevochtspecialist inschakelen Berlare

Vochtproblemen oplossen? Ervaren vochtspecialist Berlare

Om vochtproblemen te behandelen, schakelt u het beste een expert in die gespecialiseerd is in het bestrijden van vochtproblemen en kelderdichting. Een professional voorkomt dat de problemen uit de hand lopen en dat uw woning gebrekkigheden vertoont. Bovendien beschikt een vochtbestrijder over de nodige kennis, ervaring en apparatuur. U kunt altijd advies vragen bij een vakman over hoe u zulke problemen in de toekomst kunt voorkomen. Hulp nodig bij vochtbestrijding of kelderdichting? Een vochtbestrijder heeft:

 • de juiste kennis en ervaring;
 • informatie over vochtproblemen voorkomen;
 • een professionele oplossing voor al uw vochtproblemen.

Besparen op prijzen van vochtbestrijding? Offertes vergelijken!

Heeft u last van vochtproblemen en wilt u dit oplossen met vochtbestrijding? Dat kan. Er zijn ontzettend veel methoden van vochtbestrijding. Bij de juiste vochtdetectie wordt de oorzaak achterhaald en kan zo de correcte vorm van vochtbestrijding toegepast worden. Bij opstijgend vocht worden de muren geïnjecteerd of wordt een vochtkering aangebracht en bij doorslaand vocht wordt een impregneermiddel aangebracht.

Bent u benieuwd geworden naar de kosten en wilt u gelijk in contact komen met een vochtspecialist uit Berlare? Dan vraagt u kosteloos offertes aan via het offerteformulier. U komt in contact met een aantal vochtbestrijding experts uit uw eigen omgeving. Zij sturen u een offerte op maat toe. Vergelijk onderling en bespaar op de prijs!Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!


Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 312 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes89%

  • Prijzen91%

  • Snelheid81%

  • Algemene beoordeling87%